Om Stjärnborgs kök

Om oss

Allt började som en idé, en dröm som alltid funnits där. Vi älskar god mat. Vi vill ha den vällagad, och tillagad med mycket hjärta och kärlek. När nu tillfälle erbjöds så varför inte? Vi såg möjligheten att driva och utveckla ett koncept och samtidigt få chansen att jobba med något vi brinner för. Tillsammans ska vi utveckla Stjärnborgs Kök till ett företag som håller hög standard på såväl mat som personal, så att alla våra gäster och kunder får en upplevelse de sent ska glömma. För vi vill laga bra mat helt enkelt.

Vår bakgrund

Fredrik Stjarnborg

Fredrik

Jag är utbildad kock och har under många år jobbat bland Norrköpings restauranger. De senaste åren har jag jobbat som kocklärare på gymnasie- och vuxen-utbildning. Mat har alltid varit en stor passion och ett brinnande intresse. Genom att erbjuda catering, fest och konferens får jag nu chansen att med bra råvaror och stort hjärta laga god mat – den mat jag alltid drömt om.

 

2013-03-24_Stjarnborg_0218-Ulrika

Ulrika

Jag är född och uppvuxen i Finspång och har tidigare jobbat inom restaurang och konferens. De senaste åren har jag arbetat med ekonomi. Passionen för bra mat har alltid funnits där. Så nu när tillfället kom så tvekade jag inte att tillsammans med Fredrik starta Stjärnborgs Kök. Min roll i företaget kommer till största delen bestå av pappersarbete och förstås smaka av en och annan maträtt.

 

2013-03-24_Stjarnborg_0190

Maria

Maria kommer bistå oss i köket. Hon har en bakgrund inom restaurang som kallskänka. De senaste åren har hon jobbat på ett bageri som bakar glutenfritt bröd. Marias stora passion i livet är att baka allt ifrån matbröd till småkakor och tårtor.