Fest

Fest

Dags för fest?

Att uppfylla era önskemål och och utveckla ideér är vårt jobb. Vi ser till att festen blir precis som ni vill ha den och erbjuder allt från enkla arrangemang till helhetslösningar med underhållning och blomsterdekorationer. Allt från personalfesten till en intim middag med en egen kock.

Vår köksmästare Fredrik Stjärnborg har satt ihop ett antal menyer för er att välja mellan, men han tar givetvis fram en utsökt meny som anpassas efter era specifika önskemål.  Vi kan ordna allt från  temakvällar till julfester och jubileumspartyn – er fantasi sätter gränserna. Inget är för stort eller för litet.

För det lite mindre sällskapet eller den privata festen sätter Fredrik ihop en specialmeny för er om ni inte hittar något i våra fasta menyer som ni fastnat för. Sen kommer vi hem till er och om ni så önskar ordnar vi allt från dukning till servering eller bara lämnar av maten.

Är sällskapet större kommer vi till den lokal som ni valt. Vi kan hjälpa er att duka till fest med tjusiga långbord eller kanske mer intima runda bord med linneduk och kandelabrar, fina blomsterarrangemang eller om ni önskar en lite enklare dukning med pappersdukar och engångsservis. Vi tar med oss det du behöver, utvald meny, porslin, kockar, serveringspersonal, stolar, bord, även underhållning kan vi ordna. Prser för hyra av lokal hittar du här

087